Another pumpkin pie... Bassarabian
Vorba cântecului - Simply the best!
Această rețetă este deosebită nu numai prin aspectul și gustul său ci și prin faptul că am descoperit-o de la verisoara basarabeană a bunului nostru prieten, Vali. Îi mulțumesc încă o dată, cu această ocazie!
Dovleac si scorțișoară ... delicioase arome si gusturi ale toamnei care se înfiripă încet, încet prin diminețile răcoroase...
PS - Dragă Andreea sper că esti mulțumită :))
Ce frumos! Foarte frumos blogul tau si retetele. Felicitari :)
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru apreciere!
ȘtergereEste imbucurator cand iti trece cineva "pragul" si mai deosebit cand te incurajeaza!
Numai bine!
Are un singur "defect" postarea, nu are pasii intermediari, ci doar produsul final! Mori de pofta, iti doresti sa-l prepari(mie imi place dovleacul sub orice forma), creste tentatia, si incepi sa programezi. Eu asa am facut, asa ca un weekend este programat experimentul. Felicitari!
RăspundețiȘtergereDraga Elena,
Ștergererecunosc m-am grabit si aparatul foto n-a fost p'aproape... mi-am insusit critica constructiva, de altfel si voi proceda in consecinta...in curand, sper.
Multumesc si te mai astept cu impresii!
Doamne fereste, nu era o critica, era nitica frustrare ca erau asa reusite pozele cu produsul final si weekendul aglomerat! Oricum o fac neaparat ca e deosebita.
ȘtergereElena dragă,
RăspundețiȘtergeresorry, am uitat sa pun ghilimele!!
Sincer, si mie imi place sa vizionez fotografii pe etape, mai ales ca aici chiar era nevoie la "plierea" foilor :)
... cum spuneam, graba strică treaba - câteodata!!!
va rog mult daca se poate sa-mi dati reteta la placinta basarabeana cu dovleac
RăspundețiȘtergere